[Хaрьков ]
Головна » 2011 » Липень » 20
Сьогодні о 14:30 Уряд планени Нобус оголосив війну Ордженікідзевському району м.Харків. Через що були увімкнені сирени надзвичайної тривоги. 

Конфлікт що назрівав вже давно всеж вибухнув. Через принципове небажання житилів Ордженікідзевського району визнавати незалажність і існування житилів планети Нобус уряд цієї планети оголосив війну.

"..ми більше не взмозі терпіти насмішні заяви в нашу адресу, ніби то нас не існує. Рано чи пізно в кожного народу уривається терпець і він виходить на стежку війни. Зараз ми відправляємо свій зірковий флот до території Ордженікідзевського найону Харкова щоб всеж таки встановити історичну справедливість і відновити демократичні процеси.." Міністр міжпланетної дипломатії Нобуса ПрвГал ДлаВгад

Війна продовжувалася чотири земнх хвилини, рівно стільки потрібно будо щоб чузеземні кораблі згоріли в атсмосфері землі. Нагадаємо що найбільший крейсер Нубівського флоту розміром ... Читати далі »
Категорія: Місто | Переглядів: 1285 | Додав: frizdee | Дата: 20.07.2011 | Коментарі (0)

Сьогодні біля обласної адмыныстрації відбувся мітинг резинових секс ляльок. Вони вимагалии від влади підвищення в них тиску та безкоштовне заклеювання дірок. А також щоб влада пийняла якісь дії проти вуличної проституції.

Губернатору був переданий відкритий лист в якому резинові ляльки попросили їх незабувати, так як більщість з них голосує за провладну партію, і завжди готові прийти на допомогу провладним структурам.

"..ми завжди вірно служили вам, нащі рти були завжди відкриті, а ноги широко розставлені...ви можете звертатися по нашу допомогу в будь який момент, ви можете взяти нас з собою в дорогу!.."

Мітингуючим довго чекати відповіді не довелося, за півтори години від початку мітингу приїхав омон з дубинками та собаками розганяти протистуючих. По наслідкам вісім гумових ляльок знаходяться в невідкладній шиномонтажці в дуже тяжкому стані, щє тридцять чотири з легкими пораннями першого і другого ступеню. Два ... Читати далі »
Категорія: Місто | Переглядів: 1094 | Додав: frizdee | Дата: 20.07.2011 | Коментарі (2)