[Хaрьков ]
Головна » 2011 » Липень » 20 » Війна Закінчилась
15:49
Війна Закінчилась
Сьогодні о 14:30 Уряд планени Нобус оголосив війну Ордженікідзевському району м.Харків. Через що були увімкнені сирени надзвичайної тривоги. 

Конфлікт що назрівав вже давно всеж вибухнув. Через принципове небажання житилів Ордженікідзевського району визнавати незалажність і існування житилів планети Нобус уряд цієї планети оголосив війну.

"..ми більше не взмозі терпіти насмішні заяви в нашу адресу, ніби то нас не існує. Рано чи пізно в кожного народу уривається терпець і він виходить на стежку війни. Зараз ми відправляємо свій зірковий флот до території Ордженікідзевського найону Харкова щоб всеж таки встановити історичну справедливість і відновити демократичні процеси.." Міністр міжпланетної дипломатії Нобуса ПрвГал ДлаВгад

Війна продовжувалася чотири земнх хвилини, рівно стільки потрібно будо щоб чузеземні кораблі згоріли в атсмосфері землі. Нагадаємо що найбільший крейсер Нубівського флоту розміром з футбольний м'яч. 

Маємо коментрар міністра оборони Ордженікідзевського району. "..Ми черговий раз довели що нащі озброєні сили незламні, хто до нас з мечем прийде той від меча і загине. Ми оперативно відреагували на ситуацію. Увімкнули сирену, сховалися в підземні бункери. І ворог був розбитий, зараз його попіл літає в повітрі. Я завтра підпишу указ щоб усіх учасників цієї війни з іншопланетними загарбниками приривняли до статусу ветеранів війни і надали їм державні пенсії, також наступного року ми відсвяткуємо перемогу величезним парадом перемоги на який вже виділенно двісті вісімдесят мільйонів гривень. Це не тільки наша перемога це перемого усього світу!.."
Категорія: Місто | Переглядів: 1283 | Додав: frizdee | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: