[Хaрьков ]
Головна » 2011 » Липень » 20 » Сексу небуде!
13:53
Сексу небуде!
Сьогодні біля обласної адмыныстрації відбувся мітинг резинових секс ляльок. Вони вимагалии від влади підвищення в них тиску та безкоштовне заклеювання дірок. А також щоб влада пийняла якісь дії проти вуличної проституції.

Губернатору був переданий відкритий лист в якому резинові ляльки попросили їх незабувати, так як більщість з них голосує за провладну партію, і завжди готові прийти на допомогу провладним структурам.

"..ми завжди вірно служили вам, нащі рти були завжди відкриті, а ноги широко розставлені...ви можете звертатися по нашу допомогу в будь який момент, ви можете взяти нас з собою в дорогу!.."

Мітингуючим довго чекати відповіді не довелося, за півтори години від початку мітингу приїхав омон з дубинками та собаками розганяти протистуючих. По наслідкам вісім гумових ляльок знаходяться в невідкладній шиномонтажці в дуже тяжкому стані, щє тридцять чотири з легкими пораннями першого і другого ступеню. Два активісти і організатор акції протесту відвезені співробітниками поліціії в невідомому напрямку, родичам місце знаходження не повідомляється

"..виж повинні розуміти що якщо щось маштабне відбувається на вулиці то поліція про це знає, а якщо з цього ще хтось заробляє то поліція також зароблятиме з нього.. це ні в якому разі не корупція, просто подивітся на зарплати поліцейських, а в них же є жіти, і їм треба їх годувати, от нещодавно головний поліцейський в місті придбав своєму сину нове БМВ! Як ви думаєте зміг би він це зробити на одну зарплату. Повії є невідємною частиною поступання грошей в нашу систему, і виключення її з неї неможливе. Так що роздування ситуації безглузде, і буде жорстко каратися поліцією.." Олексій Нафремов Майор поліції
Категорія: Місто | Переглядів: 1092 | Додав: frizdee | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Farris  
0
Thinking like that shows an exerpt's touch

1 Dany  
0
Good to see a tlenat at work. I can't match that.

Ім`я *:
Email *:
Код *: